Sedmého dne večer
7 května, 2016
Věznice Fortress 2: Návrat na pevnost
10 ledna, 2017

Torque: Ohnivá kola

Motorkár Cary Ford (M. Henderson) sa vracia domov, do svojho mesta, kde sa chce udobriť so svojou priateľkou Shane (M. Mazur). Je však krivo obvinený z vraždy jedného člena gangu, zhodou okolností mladšieho brata Treya (Ice Cube), vodcu najobávanejšieho motorkárskeho gangu v krajine. Ford, s pomocou pár loajálnych priateľov, sa odhodlá očistiť svoje meno od vraždy a zachrániť sa tak pred krvavou pomstou, ktorú pre neho chystá Trey. (oficiální text distributora)

Režie: Joseph Kahn
Hudba: Trevor Rabin
Hrají: Adam Scott, Dane Cook, Eddie Steeples, Faizon Love, Fredro Starr, Christina Milian, Ice Cube, Jaime Pressly, Jay Hernandez, John Doe, Justina Machado, Lene Pedersen, Martin Henderson, Matt Schulze, Max Beesley, Scott Waugh, Timothy Prindle, Will Yun Lee

Další názvy filmu: Torque: Ohnivá kola, Torque, Zbesilosť na dvoch kolesách, Ohnivé kolesá

Václav Rozsypal
Václav Rozsypal
Jsem fotograf přírody a hudebník - přesněji saxofonista - v menší jazzové kapele. Hodně času trávím v lesích liberecka a trpělivě číhám na tu pravou fotku. Také chovám a šlechtím sportovní i okrasné holuby a do tajů holubářství zasvěcuji i jiné. No a když zbude nějaký ten čas, tak ještě bloguji - třeba právě zde.

Napsat komentář