Torque: Ohnivá kola
24 srpna, 2016
Devátá brána
19 února, 2017

Věznice Fortress 2: Návrat na pevnost

V nedaleké budoucnosti je Zemí kontrolovaná organizací jménem Men-Tel. John Brennick právě uprchl ze supertajného vězení s maximální ostrahou, známého jako Fortress. Zanedlouho je ale opět zatčen a deportován na místo zvané Skycell . Nejdokonalejší vězení budoucnosti. Pevnost krouží 26000 mil od Země a je domovem nejhrůznějších kriminálních živlů, na nichž jsou prováděny děsivé pokusy a výzkumy. Brennick je držen v žaláři s nejmodernější technikou, obklopen promyšleným počítačovým systémem, včetně kamery, kterou má zabudovanou sám ve svém těle. Za těchto podmínek je prakticky nemožné z vězení uniknout, ale i přesto se pokouší o útěk. Myšlenka, která by doposud nikoho ani nenapadla… (oficiální text distributora)

Režie: Geoff Murphy
Hudba: Christopher Franke
Hrají: Barbara Sarafian, Beth Toussaint, Fredric Lehne, John Sharian, Nick Brimble, Pam Grier, Patrick Malahide, Willie Garson

Další názvy filmu: Věznice Fortress 2: Návrat na pevnost, Věznice Fortress 2, Fortress 2, Väznica Fortress

Václav Rozsypal
Václav Rozsypal
Jsem fotograf přírody a hudebník - přesněji saxofonista - v menší jazzové kapele. Hodně času trávím v lesích liberecka a trpělivě číhám na tu pravou fotku. Také chovám a šlechtím sportovní i okrasné holuby a do tajů holubářství zasvěcuji i jiné. No a když zbude nějaký ten čas, tak ještě bloguji - třeba právě zde.

Napsat komentář